“Kicap 90 sen, susu tin 70 sen”- Harga Murah Giler, Ramai Tak Sabar Ingin Serbu Kedai Ebit Lew.

Umum sedia maklum bahawa pendakwah muda, Ustaz Ebit Lew bakal membuka pasaraya sendiri dengan 10 cawangan di sekitar Selangor.

Harga murah sangat

Dinamakan Elewsmart, pasaraya itu pastinya menjadi pilihan orang ramai untuk berbelanja kerana harga yang ditawarkan benar-benar murah dan tidak masuk akal.

Hati2 ustaz, takut ada yang ambil kesempatan

Walaupun orang ramai begitu terkejut dan gembira dengan harga barang-barang yang dijual begitu murah di Elewsmart, mereka juga akui  pasti akan ada golongan yang cuba mengambil kesempatan diatas kebaikkan ustaz.

Oleh itu, mereka menyarankan agar setiap pembelian dilakukan secara terhad setiap seorang supaya tiada sesiapa yang cuba mengambil kesempatan membeli dengan banyak dan menjual semula barangan tersebut dengan harga lebih mahal.

Boleh kawal pembelian

Semoga kebaikkan ini bakal lipat gandakan rezeki

Mungkin pada hari Grand Opening sahaja

Walau bagaimanapun, menerusi kapsyen yang ditulis di Facebook Ebit Lew, harga barangan tersebut berkemungkinan hanya semasa hari pembukaan Elewsmart  di setiap cawangan.

Beberapa cawangan akan mula dibuka minggu hadapan di Kajang dan Bandar Baru Bangi dan selebihnya akan dibuka pada minggu berikutnya.

 

Sumber: Ebit Lew, OMM

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*