Tempatan

Coach Yin Tayang Kekasih Baru Cantik Berhijab, Ramai Lega Kekasih Bukan Seperti Sajat.

Posting dua keping foto oleh usahawan dan jurulatih kecergasan yang pernah dikaitkan sebagai teman rapat pengasas kosmetik sensasi Sajat, Coach Yin nyata mengundang perhatian penggguna Instagram.

Menerusi foto kandid yang dirakam, pemilik nama lengkap Mohd Tishrrin Mohd Adnan itu dilihat ada menghadiahkan sebentuk jam tangan berjenama buat seorang wanita, dipercayai teman rapatnya.

“Love you my love,” tulis bintang Instagram ini bersama tanda palang #yeen #future #wife.

Serentak dengan itu, pengguna media sosial ada meninggalkan reaksi pelbagai terhadap foto yang dimuat naik.

CoachYin: hari tu dia buat surprise dgn member2 dia.kejutt berukk abe yin.tibo2 ad 2org perempuan mari hantar bungo rose buleh kiro jgk besar ,lebar 1kaki setengah.pakat tengok org kiri kanang tengok.abe yin wt muko kerasss cover malu.bele2 kacipp keng jarang2. nk bg nampak urat .bekeng sikit napok.🤣🤣.dalam hati ni mcm2 sero…sebokk,,happy,,gembira..malu tu ad sikit2.tp orkk gitu jah🤭besar molek.org puang ni bab2 planing ni mmg bijak.kalau org laki ni ad jgk y pandai.tp abe yin mg ni jenis nk wt surprise ni xpanda..second dating dgn dia,abe yin tgok lengan dia xde jam..bo kali xingt pakai kot.abe yin pun ajak dia masuk kedai jam.abe yin wt2 lolok nk tukar batery jam..’.pastu abe yin tnyo dio.”kalu jam utk perempuan awk berkenang yang mana.”?sbb mnggu depan hari jadi spp sy.😬.cari punya cari punya cari.ad lah 2 bentuk jam ni y dia kata cantik.kemudian suruh dia try.konon nk potong tali jam.malas nk dtg.sbb tgn spp lebih kurang tgn awk yeen☺️.ukur punya ukur brape byk nk kene potong.settle kerat tali.abe yin bg tahu jam ni utk awok 🥳🥳..merahh pipi kakyeen🥰hikhikhik.abe yin minat kt kakyeen ni.sbb pandai jaga solat.pandai masak.pandai jaga bdk.😍😍..skali tgok mcm mira f1Lzah.2kali tgok mcm yeenazmin😍.

Malah, rata-ratanya turut mengucapkan tahniah serta berdoa agar usahawan itu cepat-cepat bertemu jodoh.Yin sebelum ini dikaitkan dengan Sajat lantaran keduanya pernah memuat naik foto bersama di media sosial masing-masing.

Foto: Instagram Coach Yin via MH

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *