Sugu Pavithra Umum Sesuatu Di IG , Netizen Minta Beliau Tabah.

Media sosial hari ini heboh dengn berita tentang seorang suami yang juga pasangan Youtuber sensasi ditahan poIis.

Suspek disyaki menced3rakan isterinya menggunakan senj4ta berbah4ya dalam satu kejadian di pekarangan luar wad bersalin Hospital Raja Permaisuri Bainun (HRPB) Ipoh, semalam.

Ia bagi membantu siasatan dakwaan menced3rakan isterinya mengikut S3ksyen 6(1) Akta Bahan-Bahan Kakisan dan Senj4ta Berbah4ya 1958.

Majistret Nabihah Mohd Noor membenarkan perintah reman terhadap suspek berusia 29 tahun itu.

Terdahulu lelaki itu dibawa ke mahkamah dengan menaiki van dalam keadaan bergari dan memakai baju lokap berwarna ungu pada jam 10 pagi.

Tak sebut nama suami masa terima anugerah

Sementara itu berdasarkan sumber berkata, pasangan itu bertengkar di parkir Raja Permaisuri Bainun Hospital (HRPB) Ipoh.

Ia dipercayai selepas mangsa tidak menyebut nama suaminya ketika menerima satu anugerah baru-baru ini.

Perselisihan terbabit berlanjutan sehingga suspek datang ke hospital dan dalam keadaan marah telah memukvI isterinya berusia 28 tahun di pekarangan hospital berkenaan.

” Pergaduhan itu berlarutan sehingga keesokkan hari (semalam) di mana lelaki itu pergi ke hospital berkenaan untuk mencari adik isterinya.

” Ketika kejadian suspek dipercayai mabvk. Bagaimanapun tidak dapat bertemu dengan adik isterinya. Ia menyebabkan lelaki itu dipercayai memukvI isterinya.

” Pada 5.54 petang hari sama, pengawal keselamatan menerima laporan daripada seorang jururawat yang mendakwa terlihat seorang lelaki mabvk dengan memegang sabit hendak memasuki salah satu wad hospital berkenaan,” katanya.

Sumber sama berkata, svspek dipercayai mencari abang ipar isterinya susulan masalah keluarga.

Ketua PoIis Daerah Ipoh, Asisten Komisioner A Asmadi Abdul Aziz ketika dihubungi mengesahkan menerima laporan kejadian itu.

” Siasatan lanjut sedang dijalankan dan siasatan awal mendapati kes berpunca daripada perselisihan faham ahli keluarga,” katanya.

Artikel The Star mengatakan Youtuber tersebut adalah S. Pavithra

Update terkini menerusi Instagram Sugu Pavithra

Sementara itu, menerusi satu perkongsian di akaun rasmi Instagram S. Pavithra, Youtuber tersebut telah mengeluarkan satu ‘kenyataan’.

Antara lainnya adalah menyebut pihak Sugu Pavithra tidak akan mengeluarkan sebarang ‘content’ kerana memerlukan masa untuk memberi tumpuan kepada hal peribadi.

Sementara itu menerusi ruangan komen dalam salah satu video yang dimuatnaik di Instagram S. Pavithra juga, rata-rata netizen sudah mengetahu kjadian tersebut.

Kebanyakan warganet memberi sokongan moral kepada Pavithra semoga tabah dengan apa yang berlaku dan berharap beliau akan tampil semula dalam video terbaru.

Kredit: hmetro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*