Pavithra Lebam Di Muka Dan Bibir Kerana Di Tampar Beberapa Kali Oleh Sugu.

Semalam, suami Youtuber program masakan Pavithra dikenakan t4hanan r3man tiga hari bermula semalam kerana didakwa menc3derakannya. Menurut Sinar Harian, Pavithra dilihat hadir ke Mahkamah Majistret Ipoh ditemani ahli keluarga namun wajahnya yang selalunya terlihat ceria nampak geli1sah.

Pavithra Stabil

Bagaimanapun, dia dikatakan dalam keadaan stabil meskipun mengalami lvka dan l3bam di bahagian muka serta bibirnya. Sumber terdekat memaklumkan , ketika kejad1ian di Hospital Raja Perempuan Bainun, Ipoh itu Sugu telah men4mpar Pavithra di muka dan pipinya beberapa kali menggunakan tangan.

S3rangan itu telah menyebabkan bibirnya berd4rah dan difahamkan Pavithra juga telah dipvkul di bahagian lengan dengan s3njata sabit.

Tidak t4han dengan keadaan itu, Pavithra sendiri telah hadir ke balai polis dan membuat lap0ran memaklumkan dia dic3derakan suaminya.

Mngsa minta diberikan ruang untuk menyelesaikan konfl1ik peribadi keluarga mereka.”

Jadi untuk sementara ini, mereka tidak akan meneruskan apa-apa kerjasama program atau rakaman memasak dengan mana-mana pihak selama beberapa minggu bermula dari sekarang.”

Youtuber Kandungan Memasak Popular Diserang Suami Mabuk, Netizen ...

Sumber: Instagram

Terdahulu, timbul spekvlasi mengatakan pasangan itu bert3ngkar dipercayai akibat Pavithra tidak menyebut nama Sugu ketika menerima anugerah di Ipoh baru-baru ini.

Kes disiasat di bawah Seksyen 6 (1) Akta Bahan Kaki1san Letvpan dan S3njata Bah4ya 1958. Ramai netizen prihatin dan mengambil berat tentang keadaan Pavithra selepas apa yang berlaku terutamanya di Twitter sehinggakan nama pasangan itu menjadi trending.

YouTube Pavithra Dipenuhi Dengan Kata-Kata Semangat

Gara-gara kejadi1an berkenaan, ramai yang menganggap kes tersebut membabitkan pasangan S. Pavithra dan suaminya, M. Sugu.

Malah, akaun YouTube rasmi mereka Sugu Pavithra dilihat telah mula dipenuhi dengan komen daripada netizen.

Rata-rata netizen terkejut dengan laporan tersebut dan menganggap kejadi1an tersebut tidak sepatutnya berlaku.

Biarpun ada yang menge3am tindakan bvruk berkenaan, namun dalam pada masa ramai juga yang yang memberi semangat khususnya kepada Pavithra.

“Stay strong Pavithra” kata seorang pengguna YouTube.

“Please make this YouTube channel for Puan Pavithra only,” kata seorang lagi pengguna.

Anda boleh lihat antara komen dan reaksi netizen di bawah.

sumber : sinar harian / trending sangat

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*