Tempatan

Suami Di Tend4ng Pembvli Jalan Raya Depan Anak , Isteri Jelaskan Punca Kejadian..

Tul4r di media sosial satu video yang memaparkan seorang lelaki ditumbvk dan ditend4ng oleh seorang pembvli jalan raya.

Kej4dian itu dikongsi sendiri menerusi Facebook Ivy Lyenn yang meng4ku merupakan isteri kepada mangs4 yang dibel4sah.

Menurutnya, dia kec3wa dengan sik3p pembvli jalan raya berkenaan walaupun suaminya sudah mem0hon maaf sebelum itu.

Sebagai bvkti nak sam4n

Hari ini saya betul-betul sed1h nampak tvlar macam ini k3s suami kena pvkul depan anak 12 tahun.

Kalaulah masa ni saya berada dalam kereta. Dengan motor tu sekali saya l4nggar. Tak payah hon bagi am4ran bawa motor kur4ng aj4r.

Langg4r terus je, jang4n tunjuk sams3ng, terus mahu ter4jang orang suka hati! Kira untung la kau terjumpa sama husband saya.

Kalau terjumpa sama sik4p syait4n macam kau, sudah kau ken4 l4nggar.

Terima Kasih bantu saya rakam ini. Sebagai bvkti kami nak sam4n orang ni, sam4n masa b4ntak terbvang urus sana sini, sam4n s4kit. Sam4n malv!

Hanya kerana hon supaya tidak dilanggar

Hari ini kau pukul husband saya tanpa sebab!! Tanpa salah!!Hanya kena hon sja pun kau pukul org.hon sebab takut kau mati kena langar.. Sikap husband saya kenal sgt. Dia tdk akan melawan walau apa pun hal. Siapa kenal dia. Tau laa sikap husband.. Syg btl msa kau pukul tarajang husband sy ni.. Sy tiada dalam kerta.. Ank sy 12tahun sja dalam krta. Dan Turma nmpk dadi dia kena pukul mcm ni, dpn mata. . Hari ini adalah hari anda.. Apa kata hari lain adalah hari kamu di belasa!!!
Ingat KERMA itu ada!!
Report polis dah buat..and now my husband, Ada pendarahan, disebabkan hentakan helmat pada kepala, dn di tandang bahagian kepala. Saya akan cuba sedaya upaya saman kau!!
Harap polis berkerja sama dalam hal ni supaya manusia jenis syatian macm ni akan pupus selama ya di dunia🙏🙏dan doa kan kami semoga hal ni akan selesai dan pelaku ini akan di tangkap di hukum seperti mana dia memukul husband saya..
Saya juga mohon polis pukul pelaku ni mcm dia pukul husband saya.#PDRM

Anak saya travma dengan kej4dian

Benda ni belum berakhir lagi, orang ni meng4ncam keluarga husband, (anak-anak, wife) tanpa sebarang kes4lahan. Bantu saya share sehingga mas4lah ini, sekiranya keluarga kami berlaku apa-apa, orang ini yang melakukan!.

Saya berharap polis mengambil tindakan. Manusia seperti ini harus pvpus dalam dunia. Tiada guna pun hidup lama-lama kalau hormat menghormati tidak tahu menilai.

Kami tidak melakukan seberang bincang luar! Saya tidak berhenti selagi pel4ku ini tidak menerima tind4kan!.

Kerana suami saya ced3ra tanpa seberang kesilap4nnya! Anak saya travma dengan kej4dian ini!.

 

Sumber : Pen Merah Dot Com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *