Bes4rkan Si Kembar Tanpa Isteri, Lelaki Minta ‘Supp0rt’ Bisnes Tudung Miliknya

Kisah seorang bapa tungg4l, Syazwan Najmi Zulkarni yang cek4l membesarkan dua cahaya mata perempuan tanpa kehadiran isteri di sisi sentiasa dik4gumi orang ramai.

Meninjau di laman Instagram miliknya, bapa muda berusia 23 tahun itu sering berkongsi posting mengenai anak kembarnya iaitu Medina Safiya dan Medina Sofiya yang kini mencec4h usia empat bulan.

https://www.instagram.com/p/CCLqdJ8lM_X/?igshid=1rs53zgg4tg92

https://www.instagram.com/p/CC2pievFw_U/?igshid=1o8u1a9in9unw

https://www.instagram.com/p/CDTrTLulow3/?igshid=4p569rn3sq9z

Terbaru, lelaki berasal dan menetap di Kelantan itu mem0hon orang ramai memberi sokongan terhadap perniagaan butik tudung yang bakal dilancarkan tidak lama lagi.

Minta ‘support’ & ‘follow’

Setakat ini, akaun Instagram butik yang membawa jenama Medina Scarf itu telah memiliki lebih 300 pengikut dan tentu akan bertambah selepas melakukan pelbagai promosi nanti.

Akan datang!

Sekiranya perniagaan tersebut mendapat sambutan menggalakkan daripada pelanggan, sudah semestinya Syazwan akan lebih bersemangat sekali gus menjana pendapatan bagi meny4ra dua anaknya.

Terdahulu, arw4h isterinya Siti Nur Nasuha Shafie bert4rung ny4wa selama dua minggu sebelum men1nggal dunia selepas bers4lin ak1bat kompl1kasi dalaman.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: syazwan nazri

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*