Ketua Polis PJ Turun Padang, 97 Premis Perjudian Putih Mata Bila Bekalan Elektrik Di Potong.

Satu operasi pem0tongan bekalan elektrik telah dilakukan melibatkan sebanyak 97 premls perjvdian hram di sekitar pentadbiran Petaling Jaya (PJ), Selangor hari ini.

Operasi tersebut diketui oleh Ketua P0lis Daerah PJ, ACP Nik Ezanee Mohd Faisal dengan kerjasama Tenaga Nasionl Berhad (TNB) dan Majlis Bandaraya Petaling Jaya (MBPJ).

“Pihak IPD Petaling Jaya akan menjalankan pperasi berterusan bagi memastikan tiada lagi aktiviti-aktiviti perjvdian hram berlaku didalam daerah ini,” kata kenyataan P0lis Daerah Petaling Jaya di laman Facebook.

Menurut kenyataan tersebut lagi, orang ramai boleh membantu pihak berkuasa men4ngani aktiviti hram itu dengan menyalurkan maklumat berkaitan ke talian disediakan.

“Masyarakat boleh salurkan maklumat ke talian yang disediakan di setiap bilik gerakan khas yang dibuka di setiap k0ntinjen p0lis negeri seluruh negara,” ujarnya.

Rata-rata netlzen memuji tindakan tegas yang diambil oleh beliau dan pasukannya dalam usaha membanteras premis perjvdian hram yang sentiasa ‘kebal’ ber0perasi siang dan malam.

Terbaik! Tegas macam KP Johor

Sumber : Polis Daerah PJ , Bernama TV, OMM

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*