DJ Radio Terima Panggilan Misteri Kemalangan Mavt Di Karak Sehingga Rancangan Tersebut Di Tamatkan.

Sebut sahaja Lebuhraya Karak, pasti ramai yang biasa mendengar kisah-kisah ser4m dan m1steri yang berlaku di sepanjang jalan tersebut. Antara yang menjadi sebutan adalah kereta Volkswagen kuning yang memot0ng kenderaan lain secara tiba-tiba. Selain itu, muncul seorang kanak-kanak lelaki mencari ibunya di tengah-tengah jalan raya sunyi sebelum ‘les4p’ menghilangkan diri.

Apa yang menggerunkan lagi, seorang penyampai radio popular dikatakan pernah menjadi m4ngsa ganggu4n pemanggil ‘m1steri’ pada waktu malam. Pemanggil tersebut menceritakan kisah kemal4ngan membabitkan kelurganya di Lebuhraya Karak.

‘Mak saya m4ti, isteri saya m4ti’


Menerusi video di Youtube, DJ radio mengimbau kembali kejadian seram ketika dia bersiaran pada suatu malam. Dia menerima panggilan daripada seorang wanita yang tidak dikenali menceritakan kisah benar yang berlaku ke atas keluarganya. Mereka sekeluarga menaiki van menuju ke Kuantan sebelum kenderaan yang dinaiki terb4bas ke dalam g4ung.

Tambah pemanggil m1steri itu lagi, kesan daripada kemal4ngan tersebut seluruh ahli keluarganya tercamp4k ke dalam gavng dan mavt. Sebagai wakil pendengar, DJ radio mempersoalkan jika semua ahli keluarga terjatvh ke dalam gavng, ia bermakna pemanggil turut terjatvh dan meningg4l dunia.

Selepas daripada itu, panggilan tiba-tiba sahaja dipvtuskan.

Terima panggilan m1steri

Terjatvh dalam g4ung

 

Sumber : Jentik Hati

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*