Tempatan

Zizan Razak Masuk Komen IG Live Justin Bieber Buat Netizen Terbahak

 

Siapa peminat Justin Bieber? Angkat tangan sikit. Peminat Zizan Razak ada? Pelik kan macam mana dua nama yang berasal lain-lain tempat ni admin letak sekali. Ni admin nak share beberapa screenshot antara Zizan dan Justin Bieber.

Okey bagi admin cerita sikit. Haritu Justin Bieber ada buat IG Live, Zizan ni pulak tengok IG Live tu. Tapi yang lawaknya si Zizan ni komen macam member-member je. Dah lah dalam BM, mana lah kawan tu nak faham. Korang tengok lah tweet @ayammermaid kat bawah ni.

Member dia kot

Aduhh ker4s pervt admin tengok komen Zizan tu. Slumber je dia panggil JB macam member ajak lepak. Memang sempoi lah Zizan ni, natural seorang pelawak.

Ah sudah ajak datang Langkawi pulak. Relaks je ajak orang makan laksa. Suka hati dia je komen gurau-gurau macam tu.

Steady lah Zizan. Tak putus asa ajak JB. Zizan ohh Zizan, tak pernah gagal buat netizen terhibur.

 

Sumber: RK / Kecoh Habis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *