Tempatan

Tiga Hari Tidak Pulang Ke Rumah, Rupanya Ibu Sendirian Terperangkap Dalam Lumpur

Beberapa orang pekerja di sebuah tapak projek perumahan di Taman Kluang, yang mahu mula bertugas terkejvt selepas mereka menemui menemui seorang warga emas yang masih hidup berendam lumpur tanah l1at.

Tiga hari berendam lumpur

Difahamkan, wanita warga emas itu berusia 87 tahun telah dilaporkan h1lang sejak tiga hari yang lalu, selepas dia tidak pulang setelah keluar mencari tin minuman dan botol minuman plastik terbuang di sini.

Keluar pergi kutip tin

M4ngsa dikenali sebagai Low Chon Tai, dikatakan keluar bersendirian mengutip tin minuman sebelum dijumpai dalam keadaan tidak berm4ya dalam longg0kan tanah l1at.

“M4ngsa keluar dari rumah dan sepatutnya pulang sekitar 7 atau 8 malam dan menyedari ibunya tidak berada di rumah, anaknya berusia 66 tahun yang tinggal di Taman Titiwangsa di sini membuat laporan polis…”

R1sau dengan keadaan ibu, dua orang anaknya telah membuat laporan polis, namun syukurlah ibunya berjaya ditemui oleh sekumpulan pekerja pembinaan yang bertindak pantas menghubungi ambulans.

Tiada unsur jen4yah didapati, warga emas itu kini sedang dirawat di Hospital Enche’ Besar Hajjah Khalsom dan dilaporkan telah stabil.

 

Sumber : Buletin TV3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *