” Sian Zizan Orang Buat Bahan, Dah Tak Ada Jodoh, Bukan Dia Tak Cuba”

Selamat diijabkabulkan Khamis lalu dan selesai sudah dua majlis resepsi Mira Filzah dan jejaka pilihan hatinya, Wan Emir Astar, namun kisah perkahwinan mereka masih lagi menjadi bualan ramai di media sosial.

Namun ketika majlis pasangan itu h4ngat diperkatakan, lain pula yang t1mbul apabila seorang net1zen t4mpil meng1mbau kembali foto Zizan Razak yang sebelum ini pernah dik4itkan dengan Juliana Evans, Emma Maembong dan Mira Filzah.

Namun, yang menjadi 1su apabila foto berkenaan telah menjadi bahan jen4ka net1zen di media sosial sejak khamis lalu selepas Mira Filzah mengumumkan akan berk4hwin.

Meskipun ramai yang menjadikannya bah4n jenaka namun ada yang tamp1l melu4hkan rasa simp4ti kepada pelawak dan juga pelakon itu yang mengatakan bahawa mungkin dia sudah mencuba namun tiada jodoh antara Zizan dan artis-artis berkenaan.

Terdahulu, Zizan pernah menj4lin hubungan cinta dengan pelakon Juliana Evans dan juga Emma Maembong namun terpvtus di tengah jalan. M4lah, Mira Filzah juga tidak terlepas dari kontr0versi percintaan bersama pelawak berusia 36 tahun itu.

 

Sumber : Rotikaya

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*