Seminggu Lepas Bersalin Scha Al Yahya Dah Pakai Jeans, Bila Di Tanya Ini Jawapan Beliau..

Seperti kita sedia maklum, pelakon cantik jelita iaitu Scha Alyahya baru sahaja melahirkan cahaya mata keduanya pada 12 Februari 2021 yang lalu.

Tetapi kali ini lain pula ceritanya apabila tindakan Scha Alyahya berkongsi fotonya memakai seluar jeans dalam tempoh berpantang telah menjadi pertikaian dalam kalangan para peminat.

Scha pakai seluar jeans

Scha Alyahya menerusi akaun Instagram miliknya ada memuatnaik satu foto bersama anak keduanya yang digelar baby ‘L’ berkunjung ke hospital untuk membuat pemeriksaan. Tetapi sebaliknya pula yang terjadi apabila pemakaian Scha pada ketika itu pula menjadi pertikaian dalam kalangan netizen.

Mereka mempersoalkan bagaimana Scha yang baru bersalin secara pembed4han boleh selesa memakai seluar jeans. Malah tidak kurang juga yang tertanya-tanya adakah seluar tersebut tidak terkena luk4 pembeda4han dan sebagainya. Scha dengan tenang menjawab persoalan mereka dan memaklumkan bahawa dia memakai ‘maternity jeans’ iaitu seluar yang dikhaskan untuk wanita hamil.

‘Tak berani pakai jeans’

‘Maternity jeans kan ada’

Dalam kesempatan itu, ramai juga dalam kalangan para ibu berkongsi pengalaman dan pendapat mereka bahawa memakai seluar ketika berkunjung ke hospital adalah jauh lebih selesa. Namun, segala-galanya bergantung kepada keselesaan masing-masing.

Sumber: Scha Alyahya

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*