Kerana Gambar Ini, Wak Doyok Di Bahan ‘Tony Stark Celup’ Oleh Netizen US..

Mohd Azwan Md Nor, atau lebih dikenali sebagai Wak Doyok bukanlah satu figura yang aslng lagi di Malaysia. Wak Doyok merupakan seorang personaliti fesyen yang sering menggayakan pakaian versatil dan mempunyai peminat yang ramai.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wak Doyok (@wakdoyok)

Terbaharu, dikatakan nama Wak Doyok mula disebut-sebut oleh negara luar apabila gambar dia bersama sebuah kereta tul4r di sebuah laman Facebook.

 

Dalam laman Facebook, seorang netlzen ada memuat naik satu hantaran gambar Wak D0yok dengan kapsyen “Love the Shelby Bro”. Difahamkan, kumpulan Facebook ini dicipta bertujuan untuk mengec4m mana-mana individu yang mengvbah suai kereta.

 

Dalam ruangan komen hantaran tersebut, rata-rata netlzen Amerika Syarikat mengec4m ‘setvp’ kereta dan senj4ta Wak Doyok yang dikatakan p4lsu dan pelik.

 

Menlnjau di ruangan k0men pula, agak mengejvtkan apabila netlzen Amerika Syarikat juga tidak kurang hebatnya dalam ‘membawang’ tentang sesuatu perkara. Malah, ada yang menyebut Wak Doyok sebagai Tony Stark yang dibeli dari laman web Wish.

 

Hantaran tersebut turut mendapat perhatian netlzen Malaysia, yang rata-ratanya terhibur dengan telatah geng ‘bawang’ netlzen Amerika Syarikat. Tidak kurang juga ada yang berslmpati dengan nasib Wak Doyok.

 

Bagaimanapun, Wak Doyok kekal tenang dan sempat bersel0roh dalam satu hantaran di Instagram dengan hashtag #AkuYangPakaikoYangP4nas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wak Doyok (@wakdoyok)

 

sumber : LM

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*