Tak Nampak Kelibat Pun, PU Riz Tidah Hadir Majlis Pernikahan Kakak Neelofa?

Umum mengetahui, Noor Nabila telah selamat melangsungkan perkahwinan dengan Engku Emran semalam. Majlis yang dihadiri oleh ahli keluarga terdekat dan kenalan rapat pasangan tersebut dilihat cukup indah sekali.

Namun begitu, timbul pula persoalan dalam kalangan netizen apabila PU Riz yang juga merupakan tunangan Neelofa langsung tidak kelihatan ketika majlis tersebut berlangsung.

PU Riz pergi mana?

Tolong cari apa kemenjadian si PU Riz semasa majlis perkahwinan trending semalam. Dalam 1 gambar pun tak ada.

Nak tanya PU Riz datang tak majlis nikah semalam? Tak nampak kelibat dia pun.

Saya nak tahu kenapa PU Riz tak ada dekat majlis pernikahan Nabila semalam?

Di Twitter, rata-rata netizen mempersoalkan kenapa PU Riz tidak hadir majlis perkahwinan Noor Nabila dan Engku Emran sedangkan teman lelaki kepada Athisha Khan iaitu adik kepada Neelofa turut hadir sama dalam majlis berkenaan. Pelbagai dakwaan dan spekulasi juga telah timbul berikutan hal tersebut. Rata-rata netizen mendakwa PU Riz mempunyai urusan kerja.

Dakwaan sudah kahwin

Sebelum ini, viral tuduhan yang mendakwa Neelofa telah berkahwin secara rahsia di Kelantan bersama PU Riz. Bukan itu sahaja, wujud dakwaan yang mengatakan Neelofa ‘terkena’ minyak pengasih dan memindahkan sejumlah wang ke akaun tunangnya.

Namun begitu, Neelofa telah menafikan segala tuduhan palsu tersebut. Malah, PU Riz turut memuat naik keratan kapsyen ‘Dan ketahuilah Allah akan menyelesaikan segalanya, dengan cara yang kita tidak pernah bayangkan’.

Sumber: Twitter

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*