Kongsi Gambar Seperti Honeymoon Di Sabah, Risteena Nafi Maklumkan Ada Urusan Kerja.

Pelakon Risteena menjawab dakwaan netizen yang mengatakan dia dan suaminya, Isa Khan merentas negeri untuk menikmati percutian bulan madu di Sabah.

Risteena atau nama penuhnya Nur Risteena Munim Zainul Ilyas berkata, dia dan suami berada di Negeri di Bawah Bayu itu atas urusan kerja selain mempunyai surat kebenaran untuk merentas negeri.

Mengundang salah faham betul

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nur Risteena Munim (@nur_risteena)

“Kami di Sabah atas urusan kerja dan telah dapatkan surat merentas untuk tujuan kerja. Saya yakin pihak polis lebih arif,” katanya menerusi sebuah posting di Instagram.
Menurut pelakon berusia 32 tahun itu, dia tidak perlu berkongsi posting di media sosial mengenai urusan kerja demi memuaskan hati semua pihak sebaliknya hanya memuat naik perkara yang ingin dikongsi.

“Saya fikir tak perlu post tentang kerja di Instagram saya hanya untuk puaskan hati semua orang. Saya hanya share apa yang saya nak share saja.
“Harap semua tidak membuat spekulasi yang tidak betul,” ujarnya.
Terdahulu, rata-rata warganet di laman Twitter mempersoalkan tindakan pasangan romantis itu sekiranya mendapat kebenaran rentas negeri dalam tempoh PKP Bersyarat (PKPB) dan PKP Pemulihan (PKPP) yang dilaksanakan.

“Honeymoon” – Isa

Pasangan tersebut selamat bergelar suami isteri dalam majlis pernikahan di Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin, Putrajaya pada 12 Mac lalu.

komen netizen

Sumber: Instagram Risteena

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*