Artis

“Kebal Virus Ke Kak..”- Fashion Show Butik Terkenal Ini Di Kecam, Selamba Tak Patuh SOP

Dalam pada prosedur operasi standard (SOP) yang kian dilonggarkan oleh kerajaan, sudah pasti ramai yang cuba meneruskan kelangsungan hidup serta aktiviti yang sekian lama tertangguh.

Sama juga seperti jenama busana popular tempatan yang mengambil kesempatan ini untuk melangsungkan acara fesyen bagi koleksi raya untuk tahun 2021 kelmarin.

Meskipun turut ditayangkan secara langsung menerusi laman Facebook dan YouTube namun kelihatan ramai hadirin yang memenuhi acara tersebut daripada beberapa keping foto yang dikongsikan di akaun rasmi Instagram jenama tersebut.

acara fashion show rayaacara fashion show raya

Pun begitu, acara itu menerima kecaman netizen apabila rata-rata tetamu yang menghadirinya dilihat tidak mematuhi SOP dengan tidak menggunakan pelitup muka selain jarak antara kerusi yang rapat.

acara fashion show raya

Rata-rata netizen meluahkan rasa kesal dengan jenama tersebut yang sepertinya tidak ambil pusing mengenai kepentingan menjaga diri pada saat yang genting ini bagi memastikan negara dapat membendungi wabak COVID-19.

acara fashion show rayaacara fashion show rayaacara fashion show rayaacara fashion show rayaacara fashion show rayaacara fashion show rayaacara fashion show raya

SUMBER : Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *