Artis Viral

Netizen Ajak Boikot Produk Neelofa Kerana Angkuh, Kali Ini Selipar Muslim Friendly Pula Di Kritik.

Belum habis reda k0ntr0versi Langkawi, sekali lagi selebriti Neelofa menggemp4rkan media sosi4l dengan mengeluarkan selipar mesra muslim.

Berkolobrasi bersama jenama selipar antarabangsa, pengantin baru tersebut dilihat selesa apabila memperkenalkan produk selipar yang seolah-olah mempunyai kaitan dengan agama.

Dengan rekaan yang didkwa antl licin, selipar tersebut sangat sesuai digunakan oleh umat Islam. Hal inilah yang membuatkan netlzen berasa m4rah. Sudahlah membawa imej muslim, produk pun mahu tungg4ng agama?

Foto : IG Story

Lalu, berb0ndong-b0ndong k0men yang mengkrltik dan juga menylndlr Neelofa.

Terdahulu, netlzen juga mengkrltlk 4ksl suaminya, PU Riz bersugl di dalam kereta lalu dikongsikan di media sosi4l. Persoalannya, mengapa perlu berkongsi dengan orang ramai? Kan dah jadi ump4tan.

Foto : IG Story

Tetapi krltlklah macam mana sekalipun, ramai peminat tegar yang akan membeli produk mereka. Jadi, bila nak habis cerita macam ni?

Peminat Berpaling T4dah Nak B0ik0t Neelofa Sebab ‘Angkvh’?

Netizen meluahkan rasa tidak puas hati terhadap kenyataan Neelofa berhubung isv menyal4hgunakan permlt rentas negeri dan pel4nggaran prosedur oper4si standard (S0P) pada majlis perkahwinannya baru-baru ini.

Mereka menyifatkan kenyataan Neelofa kedengaran angkvh hingga ada yang mahu memb0ik0t selebriti popular itu.

“Selain tudung dan susu pisang, apa lagi produk yang berkaitan Neelofa perlu dib0ik0t?” antara luahan warganet.

Kec0h di media sosi4l semalam mengenai kenyataan mahu memb0ik0t Neelofa yang menurut netlzen, sepatutnya meminta maaf atas kesalahan dilakukan dan bukannya mengeluarkan kenyataan berb4ur angkvh.

Rata-rata netlzen berpendapat Neelofa sepatutnya meminta maaf atas kesal4han dilakukan dan bukannya mengeluarkan kenyataan berbaur angkvh.

“Minta maaf Neelofa, sebelum ini saya memang minat awak tetapi tidak lagi sekarang.

“Awak sepatutnya meminta maaf bukannya keluarkan kenyataan berl4gak dengan rezeki diberikan,” tulis seorang netlzen.

Kelmarin, Kosmo! melap0rkan pelakon, pengacara dan usahawan itu memohon agar diberikan isu terbabit secara profesional dengan pihak berkuasa.

Neelofa dan Haris Ismail dilaporkan selesai memberi keterangan di Ibu Pejabat P0lis Daerah Dang Wangi kelmarin.

Terdahulu Kosmo! melap0rkan sejak minggu lalu nama pasangan yang mendirikan rumah tangga pada 27 Mac itu menjadi bualan h4ngat netlzen selepas mereka dikatakan bersiar-siar, bermain jetski dan menaiki kereta kabel sebagai mana yang dikongsikan dalam Instagramnya ketika dalam tempoh lawatan kerja di pulau peranginan berkenaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *