‘Saya Akan Pergi Jauh..’ – Wanita Bawa Anak Kecil Tabah Hadir Majlis Kahwin Bekas Suami

Seperti perkongsian seorang pengguna TikT0k yang dikenali dengan nama Ieda Zulkifli telah menarik perhatian netlzen apabila dia bersama anak kecilnya telah hadir ke majlis perkahwinan bekas suaminya.

Menerusi video pendek yang dikongsikan, memperlihatkan wanita ini tabah menghadiri majlis pernikahan dan perkahwinan bekas suaminya. Ieda yang sedang mendukvng anak kecil sempat bergambar bersama bekas suaminya yang sudah lengkap mengenakan pakaian pengantin berwarna biru sebagai tanda kenang-kenangan.

Walaupun begitu, apa yang lebih mervntun hati apabila wanita ini hanya mampu melihat dari jauh bekas suami dan isteri barunya yang sedang makan beradab. Menerusi kapysen yang ditulis pada video, Ieda berdoa agar bekas suaminya itu diberi kebahagiaan yang berpanjangan selain berharap agar insan itu mampu menjaga isteri barunya dengan sebaik mungkin.

Bercerita dengan lebih lanjut, Ieda menjelaskan bahawa dia dan bekas suami telah bercer4i selepas dia melahirkan anak kedua. Walaupun begitu, dia sudah redha dengan takdir dan ketentuan yang telah ditetapkan olehNya. Tambahnya lagi, dia langsung tidak menganggap bekas suaminya itu sebagai musvh sebaliknya mengharapkan kebahagiaan buat insan tersebut.

‘Selamat pengantin baru awak’

 

 

Tabahnya…

Sumber: Ieda Zulkifli

Sumber : OhBulan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*