Suami Cemburu, Tolak Isteri Jatuh Dari Tingkat 18

Georgetown: Tukang masak berusia 34 tahun ditahan p0lis kerana disy4.ki menolak isterinya jatu.h dari tingkat 18 di Kondomium Bukit Awana, Jalan Bukit Kukus, Ayer Itam, di sini, semalam.

Susp3k dipercayai menolak mangs4 yang juga ejen insurans berusia 35 tahun menerusi tingkap di ruang tamu rumah mereka.

Ketua Polis Daerah Timur Laut, Asisten Komisioner Soffian Santong berkata, susp3k mengaku berlaku pertengkaran sebelum menol3k mangs4.

Katanya, punca pertengkaran disebabkan susp3k mendakwa isterinya menjalinkan hubungan dengan lelaki lain.

“Mereka sudah lebih setahun berkahwin dan belum dikurniakan anak, malah susp3k mengaku menolak mangs4 selepas pertengkaran itu.

“Susp3k ditahan dan polis turut merampas botol yang mengandungi ketulan kristal dan plastik lut sinar mengandungi daun kering dipercayai dadhh selain dua telefon bimbit,” katanya di sini, hari ini.

Soffian berkata, ujian s4ringan a1r kenc1ng terhadap susp3k yang berasal dari Masai, Johor itu mendapati posit1f ganjj4 tetr44 hy-drocannib.0l (THC) dan tiada rekod lampau.

Katanya, susp3k ditahan rem4n selama enam hari dan kes disiasat mengikut Seksy3n 30.2 K4nnun Keseks4an.

“Laporan be4h sias4t mendapati punca kemati4n adalah akibat impak jatuh dari tempat tinggi dan pengecaman may4t dilakukan oleh anak saudara mangs4,” katanya.

Semalam, jurucakap Pusat Gerakan Operasi (PGO) Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia (JBPM) Pulau Pinang berkata, mangs4 dipercayai terjatuh dari tingkat 18 bangunan itu sebelum terdampar di atas bumbung bilik panel suis milik Tenaga Nasional Berhad (TNB).

Anggota Balai Bomba dan Penyelamat (BBP) Paya Terubong ke lokasi sejurus menerima panggilan pada 12.43 tengah malam.

Bomba menggunakan tangga menurunkan mangs4a sebelum disahkan meninggal dunia oleh petugas Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) yang tiba di lokasi.

 

sumber : hmetro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*