Tular Anak Meraung Di Pijak Bapa, Ini Kisah Sebenar Yang Berlaku

Sejak semalam, tular di media sosial berkenaan satu video memperlihatkan dua orang kanak-kanak meraung apabila dipijak oleh seorang lelaki.

Video berdurasi dua minit lebih itu menunjukkan  dua orang kanak-kanak disepak dan dipij4k sebelum diugvvt menggunakan pis4u oleh seorang lelaki dipercayai  bapa mereka.

Tular di media sosial

Perkongsian tersebut telah ditularkan oleh satu akaun Facebook dikenali sebagai Nur Ayu dan dimuat naik kembali oleh beberapa laman Facebook di Sabah memandangkan kejadian itu dimaklumkan berlaku di Kunak.

Dikatakan sebab cemburu

Menerusi laporan dari Online Lahad Datu, susp3k dipercayai telah melarikan diri  bersama dua orang kanak-kanak tersebut setelah video tersebut viral.

Punca kejadian itu berlaku difahamkan kerana rasa cemburu setelah bercerai dengan isterinya.

Kanak2 diserahkan kepada nenek

Dalam satu perkongsian lain dari Facebook Nara Saranghae.com, ada makluman memaklumkan bahawa susp3k telah menyerahkan kedua orang anaknya kepada nenek mereka (ibu susp3k) sebelum terus menghilangkan diri.

 

Setakat ini belum ada sebarang kenyataan rasmi daripada pihak berkuasa berkenaan video tular tersebut. Walau bagaimanapun, orang ramai dilihat menguar-uarkan hal tersebut di media sosial agar susp3k dapat ditahan dan segera melaporkan hal ini ke pihak berkuasa.

Menerusi sumber juga, netizen dilihat meluahkan rasa geram di ruangan komen berikutan geram dengan tindakan tidak berperikemanusiaan susp3k yang memijak mangs4 sehingga meraung kesakitan.

Sumber: berita TerkiniOnline Lahad Datu, Nara_Saranghae.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*