Viral

Dari Sweet Netizen Jadi Meluat, Wanita Genit Di Dukung Suami ‘Over’ Tunjuk Harta.

Sebelum ini, kisah seorang wanita Syakila Norazma Amira Zuharsema yang mempunyai ketinggian 118 sentimeter menjadi tumpuan warganet di media sosial.

Mana tidaknya, si suami Muhammad Azri Zaidi dipuji ikhlas apabila sudi menerima kekurangan diri wanita berusia 27 tahun itu walaupun memiliki perbezaan ketinggian yang ketara antara satu sama lain.

Bagaimanapun, netizen menyifatkan pasangan itu sudah mula ‘over’ dan ‘merepek’ melalui beberapa perkongsian video di platform TikTok milik wanita berkenaan @buyahhh.

Jika dilihat menerusi koleksi video yang dimuat naik, pasti terdapat babak Syakila atau mesra dipanggil Yaya didukung oleh suaminya sehingga mengundang kecaman warganet.

 

Bukan itu sahaja, terdapat juga segelintir individu mendakwa pasangan tersebut seolah-olah sengaja mahu menunjuk kemewahan menerusi video yang berlatarbelakangkan rumah banglo dan kereta mewah.

Berikutan itu, rata-rata meluahkan rasa kurang senang terhadap pasangan berkenaan, namun tetap mendoakan agar mereka berdua kekal bahagia dalam menjalani kehidupan rumah tangga.

Macam ‘over’ pulak’.. jangan tunjuk harta

Jadi meluat pulak demi viral

Lama2 orang jemu tengok!

Tak boleh ke layan isteri macam biasa?

Memang kena dukung je ke?

Mula2 suka tapi bila lama..

Susah juga macam ni, tapi pilihan di tangan masing-masing. Kalau tak suka, boleh je ‘block’. Kalau teruja dengan kisah ‘sweet’ mereka, teruskan ‘follow’!

Sumber: TikTok @buyahhh

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *