Pengacara Ini Tuduh Rita Rudaini Anti Vaksin, Sekali Rita Sound Memang Kena Tepat

Situasi pandemik yang membimbangkan pastinya membuatkan rakyat Malaysia resah dan gelisah dalam menghadapi kehidupan seharian kerana bimbang dijangkiti wabak COVID-19 yang boleh membunuh sesiapa sahaja, tambahan dengan varian baru yang muncul pastinya mengundang kerisauan masyarakat.

Terbaru, pengacara Fara Hanim Razak menerusi ruangan media sosial Twitternya ada menulis sebuah twit yang agak menarik perhatian netizen.

Tulis Fara Hanim, dua jiran rumahnya yang juga merupakan artis kini sedang rancak menyebarkan dakyah antivaksin di kawasan tempat tinggalnya.

Tidak mendedahkan secara terbuka, pengacara itu hanya memberi gambaran nama artis terbabit yang bermula dengan pangkal huruf RR dan LL.
Twitter FarahanimSumber : Twitter Fara Hanim  

“Cuba teka siapa jiran jiran saya yang antivaksin? 2 pelakon bermula dengan RR & LL. Selalu duk sebar dakyah rebus bunga cengkih untuk elak COVID serta COVID adalah Iluminati. Allahu..”

Ternyata, twit tersebut telah menimbulkan tanda tanya dalam kalangan netizen dan tidak kurang juga yang tampil meneka siapakah gerangan selebriti itu.

Melalui siasatan netizen mendapati jiran yang di maksudkan adalah Rita Rudaini dan Lufya Alana.

Teka teki terjawab apabila Rita Rudaini memuat naik status mengecam tuduhan pengacara ini

May be an image of text

I Jenis Tak Suka Orang Munafik, Rumah I Belakang Rumah You Je, Busuk Rupanya Mulut You" - Lufya 'Sound' Fara Hanim - Oi Jom

 

Di tuduh Anti Vaksin hanya kerana mengamalkan Air rebusan herba

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RITARUDAINI® (@ritrud727)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RITARUDAINI® (@ritrud727)

 

sumber : beutifulnara / rita rudaini

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*