Tempatan Viral

Sedih, Ahli Keluarga Kongsi Keadaan Terkini Anak 5 Tahun Yang Di Langgar Ketika Melintas.

SHAH ALAM – Seorang kanak-kanak perempuan yang dilnggar sebuah kenderan ketika melintas jalan di Jalan Kampung Delek Kanan, kelmarin kini dikatakan berada dalam keadaan stabil.

Perkara itu dimaklumkan seorang lelaki dipercayai bapa saudaranya menerusi laman Insta Story dengan nama ashreenshahran yang berterima kasih kepada mereka yang mendoakan kesihatan anak buahnya, Nur Kasih Dalisya Kamarul Azwan.

“Keadaan anak buah saya sudah sedar tetapi dktor terpksa bagi dia tidur supaya tidak meragam ketika sedar. Jutaan terima kasih kepada semua yang mendoakan.

“Jasa baik anda, Allah sahaja yang boleh membalasnya,” katanya.

Berdasarkan perkongsian itu, lelaki tersebut turut bersedlh terhadap kemlngan yang menmpa Nur Kasih dengan ramai individu mengambil berat terhadap keadaan anak buahnya itu.

“K.esian awak sayang, bila sedar meng4du, menangs sebab kesakltan yang awak tanggung. Harap awak kuat sayang, kami semua sentiasa mendoakan awak,” ujarnya.

Lelaki berkenaan menjelaskan bahawa tiada pergadvhan antara keluarga mngsa dan pemandu kereta jenis Perodua Kembara dipandu kerani wanita berusia 21 tahun tersebut.

Tambahnya, pemandu tersebut juga tidak mengal4mi sebarang keced3raan serta telah membuat lap0ran p0lis susulan kemlngan tersebut.

“Minta jasa baik anda semua jangan buat andaian yang boleh menimbulkan fltnah,” katanya.

Terdahulu melaporkan seorang kanak- kanak perempuan berusia lima tahun p4rah selepas dilnggar sebuah kend3raan ketika melintas jalan di Jalan Kampung Delek Kanan di sini, semalam.

Dalam kejadlan kira-kira 5.45 petang, Nur Kasih berusia lima tahun ced3ra di llmpa dan usvs dan kini dirwat di H0spital Kuala Lumpur.

 

In.siden itu tvlar menerusi video berdurasi satu minit memaparkan detlk-detlk kemlngan itu.

Kredit : Kosmo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *