Dah Dapat Vaksin? Senarai Kedai Ini Beri Anda Diskaun Hebat Selepas Suntik Vaksin Covid-19

Bagi menggalakkan orang ramai yakin dan memberi kerjasama untuk mencapai kel0mpok imuniti, banyak negara sudah menjalankan lnislatif kepada rkyatnya agar berdaftar untuk mendapatkan v4ksin.

Misalnya, negara Thailand di beberapa wilayahnya ada menawarkan pelbagai hadiah daripada perhiasan emas sehingga anak Iembu sebagai cabutan bertuah kepada mereka yang berdaftar untuk menerima v4ksin.

Di sini tidak kurang juga kerjaan sedang mempergiatkan program vksinasi negara. Sebagai meny0kong usaha ker@jaan menjadikan Malaysia sebagai negara bebas C0VID-19, pelbagai pr0mosi yang ditawarkan kepada individu yang sudah menerima suntlkan vksin.

Anda hanya perlu tunjuk kad atau status sudah divksin di aplikasi MySejahtera, boleh menebus pr0mosi yang ditwarkan oleh pelbagai F&B yang disenarai ini.

1. myBurgerLab

Rkyat Malaysia yang sudah menerima vksin boleh menebvs baucar sebanyak RM10 melalui aplikasi myBurgerLab di Google Play atau App Store.

Boleh lihat lebih lanjut mengenai pr0mosi ini dibawah.

2. llaollao

Yogurt sejuk beku kegemaran ramai ini juga menawarkan diskaun istimewa! Dapatkan diskaun 15 peratus untuk satu pembelian di ki0sk mereka. Tawaran sah bermula 26 May hingga 31 Ogos 2021.

3. Jlbril

Terkenal dengan salted egg butter chicken, Jlbril menawarkan menu ini kepada penggemar secara percuma. Juga boleh ditebus di cawangan Mona by Jibril.

4. Temerloh Catering

Dapatkan Set Patin Tempoyak Kecil hanya dengan RM7 di Temerloh Catering. Promosi ini sah sehingga 30 Jun dengan hanya walk-in ke restoran Temerloh Catering di Seksyen 15 Shah Alam.

5. Peekaboo Cafe

Dapatkan percuma satu kepingan kek keju dari Peekaboo Cafe. Hanya tunjukkan status v4ksinasi MySejahtera anda untuk menebvs.

6. Churittos Fresh Mex

Dapatkan set Mojito dan Soft Taco secara percuma dari Churritos Fresh Mex di cawangan Publika atau SS15.

7. The Brew Crew

Minuman kopi premium dengan separuh harga di The Brew Crew. Hanya tunjukkan kad vksinasi anda dan nikmati 50% diskaun untuk satu minuman. Tawaran ini terhad sehingga 30 Jun sahaja.

Sumber: Vulcan Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*