Petah Anak Kecil Ini Bercerita Dengan Ayah, Sekali Dia Cakap ‘Gatai Pungkoq’ Terus Jadi Kelakar.’

Gel4gat dan telatah anak sudah pasti menjadi hiburan ibu bapa bila di rumah

Bukan saja comel, malah aksl dan gel4gat mereka kadang mencvit hati ibu bapa. Tambahan lagi, bila anak yang pet4h bercakap, kerjanya bercerita saja dengan ibu bapa mereka.

Sama seperti video yang tul4r di TikT0k baru-baru ini apabila seorang budak perempuan kecil yang sedang bercerita dengan ayahnya curl tumpuan netlzen.

Lihat video penuh itu di bawah:

Tengah sakan bercerita , tiba-tiba tercakap ‘gat4i pungk0q’

Menerusi video yang dimuat naik oleh @frrzz_99 di laman TikT0knya, kelihatan seorang budak comel yang dikenali sebagai Yaya sedang bercerita dengan ayahnya.

Yaya dilihat sedang seronok bercerita tentang harinya bersama pakcunya sambil tergarv-garv. Apa yang lebih melucukan adalah apabila dia tiba-tiba berdiri dan tercakap ‘g4tai pungk0q’ yang membuatkan ayahnya pun tergelak sekali.

“Hahaha g4tai sangat ke Yaya dok garv tak berhenti” – Netlzen

Dalam pada itu, hasil tlnjauan di ruangan k0men mendapati rata-rata netlzen turut terhibur dengan gel4gat dan telatah Yaya. Tambahan lagi, ramai yang suka lihat Yaya yang c0mel.

Ketika artikel ini ditulis, video itu berjaya meraih 187K tontonan, 21K tanda suka dan 400 komen di TikT0k.

Berikut di bawah merupakan antara k0men menarik daripada netlzen di TikT0k:

Alahai comel betul si Yaya ni walaupun tengah tergarv-garv.

Sumber: says

 

Artikel Berkaitan

[VIDEO] Ayah Ajak ‘Gadvh’ Suruh Bukakan Pagar, Tapi Loghat Si Anak Pula Membuat Ramai Gram

Bagi pasangan yang sudah berkahwin, mempunyai anak kecil pasti dapat menghiburkan hati mereka

Mana tidaknya, gelgat dan tel4tah yang sentiasa mencvit hati ibu bapa sehinggakan kadang kala penlng untuk melayan mereka.

Semakin mereka membesar semakin banyak yang ingin dipelajari oleh mereka. Disebabkan itu ibu bapa harus tabah melayan karenah mereka ini.

Sama seperti video yang tul4r di TikTok baru-baru ini apabila seorang budak perempuan bergadvh dengan si ayah mencvri tumpuan ramai.

Ayah sengaja sakat suruh buka pagar sampai anak berleter

Menerusi video tersebut, kelihatan seorang budak perempuan yang dikenali sebagai Yaya sedang berada dalam kereta bersama si ayah.

Namun, sampai di depan pagar rumah, si ayah bertanya siapakah yang akan membuka pagar rumah dan lalu dia menyuruh Yaya untuk membukanya.

Tetapi, apa yang mencuri tumpuan adalah apabila jawapan comel Yaya yang membuatkan ramai calr melihatnya. Dia kemudian menjawab dalam l0ghat utara “Yaya penat kena minum ayaq nyok dulu”.

Telatahnya itu membuatkan si ayah tergelak selepas mendengar jawapan tersebut. Lelaki itu juga turut meny4kat dengan meny0al mengapakah dia berasa penat sedangkan dia hanya tidur saja.

“Perempuan bila hampir kalah senj4ta dia ‘elleh’ dan ‘amb0i’ hahaha” – Netlzen

Sementara itu, tinjauan di ruangan k0men mendapati rata-rata netlzen turut memuji Yaya kerana bijak dan pandai bercakap walaupun masih kecil. Malah, ramai juga yang terhibur melihat gel4gat anak beranak ini.

Ketika artikel ini ditulis, video berkenaan telah meraih 51.6K views, 9,564 likes dan 287 comments di TikT0k.

Berikut di bawah adalah antara k0men menarik daripada netlzen di TikT0k:

Image via @frrzz_99 (TikTok)

Image via @frrzz_99 (TikTok)

Image via @frrzz_99 (TikTok)

Image via @frrzz_99 (TikTok)

Image via @frrzz_99 (TikTok)

Bijak sungguh ya Yaya ni bercakap. Macam orang besar dah.

sumber : https://says.com/my/seismik/video-ayah-ajak-gadvh-suruh-bukakan-pagar-tapi-loghat-si-anak-pula-bikin-ramai-ger4m

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*