Lagi Tiktoker Wanita Buat HaI, Dedah Tidak Suka Cuci Alat SuIit dan Tak Guna Pad Ketika Dtg Bulan

“Saya memang tak basuh, sbb bau semulajdi lebih harum..”

SEORANG wanita meraih perhatian netizen selepas berkongsi rahsia mengenai penjagaan kebersihannya menerusi aplikasi TikTok.

Menurut wanita ini, dia enggan menggunakan tisu tandas mahupun tuala wanita kerana mahu memastikan alat sulitnya sentiasa bersih dan sihat.

Lagi Tiktoker Wanita Buat HaI, Dedah Tidak Suka Cuci Alat SuIit dan Tak Guna Pad Ketika Dtg BulanLagi Tiktoker Wanita Buat HaI, Dedah Tidak Suka Cuci Alat SuIit dan Tak Guna Pad Ketika Dtg BulanLagi Tiktoker Wanita Buat HaI, Dedah Tidak Suka Cuci Alat SuIit dan Tak Guna Pad Ketika Dtg BulanLagi Tiktoker Wanita Buat HaI, Dedah Tidak Suka Cuci Alat SuIit dan Tak Guna Pad Ketika Dtg BulanLagi Tiktoker Wanita Buat HaI, Dedah Tidak Suka Cuci Alat SuIit dan Tak Guna Pad Ketika Dtg BulanLagi Tiktoker Wanita Buat HaI, Dedah Tidak Suka Cuci Alat SuIit dan Tak Guna Pad Ketika Dtg BulanLagi Tiktoker Wanita Buat HaI, Dedah Tidak Suka Cuci Alat SuIit dan Tak Guna Pad Ketika Dtg BulanLagi Tiktoker Wanita Buat HaI, Dedah Tidak Suka Cuci Alat SuIit dan Tak Guna Pad Ketika Dtg BulanLagi Tiktoker Wanita Buat HaI, Dedah Tidak Suka Cuci Alat SuIit dan Tak Guna Pad Ketika Dtg BulanLagi Tiktoker Wanita Buat HaI, Dedah Tidak Suka Cuci Alat SuIit dan Tak Guna Pad Ketika Dtg BulanLagi Tiktoker Wanita Buat HaI, Dedah Tidak Suka Cuci Alat SuIit dan Tak Guna Pad Ketika Dtg Bulan

“Saya tidak menggunakan tuala wanita. Malah, saya bebas daripada pendarahan.

“Saya mempunyai haid yang agak ringan jadi saya tidak semestinya memerlukan barang-barang ini. Saya akan memilih untuk hanya berdarah,” ujarnya.

Eden Alexendra yang berasal dari UK ini juga lebih gemar memakai pakaian yang longgar untuk membolehkan alat sulitnya bernafas.

Dan perkara penting, dia berkata: “Saya tidak membasuh faraj. Bau semula jadi anda menakjubkan.”

Penonton di TikTok ternyata terkejut dan keliru, malah ada yang turut berjenaka selepas Eden berkongsi video itu. – Daily Star.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*